Gebruik Tena voor mannen als er urineverlies plaatsvindt

Heb je als man te maken met urineverlies gebruik dan Tena voor mannen. Deze speciale incontinentie producten zijn speciaal gemaakt voor mannen en zijn er in diverse soorten maten beschikbaar. Tena is een merk dat je kunt zien als marktleider van incontinentiematerialen en dat is duidelijk te merken aan de producten die ze aanbieden.

De Tena voor mannen inlegverbanden en pants

Er zijn twee soorten Tena voor mannen producten die erg goed verkopen en populair zijn onder mannen met urineverlies. Namelijk de Tena inlegverbanden en de Tena pants. Je hebt de Tena voor mannen inlegverbanden van level 0 tot level 3. Je gebruikt level 0 voor minimale urineverlies en heb je urineverlies tot 700 ml gebruik je level 3. Deze Tena voor mannen inlegverbanden staan bekend om de goede pasvorm en comfortabele materiaal gebruik. De Tena Men pants zijn mannelijke boxershorts met een absorptie zone. De absorberende kern is gevestigd aan de voorzijde van de boxershort. Tena voor mannen pants zijn er in twee versies. Je hebt de Tena Men Active Fit die 1010 ml vocht kan absorberen en de Tena Men Premium Fit die 1430 ml kan absorberen. Dit maakt deze pants geschikt voor mannen met matig tot veel urineverlies.

Marktleider voor incontinentiematerialen

Naast de Tena voor mannen producten zijn er ook producten voor zowel mannen en vrouwen. Dat Tena marktleider is van incontinentiematerialen staat zonder twijfel vast. Dat komt door de hoge kwaliteit, maar ook door het ruime assortiment. Niet alleen heeft Tena producten voor mannen, maar ook incontinentie producten voor zowel mannen als vrouwen. Wat te denken van de Tena pants? Dit zijn onderbroeken die minder mannelijk zijn dan de Tena men pants. Of de Tena flex met heupband? Heel makkelijk aan te trekken met een speciale bevestigingsband en heel praktisch. De Tena slip bieden veel bescherming voor urineverlies vanaf 1539 ml tot 3250 ml. Tot slot heb je de Tena comfort die heel geschikt is voor allerlei vormen van incontinentie. Verkrijgbaar vanaf Normal (1200 ml urineverlies) tot Ultima (3500 ml urineverlies). Deze Tena comfort dien je te dragen met een stretchbroekje of ondergoed dat goed aansluit. 

Wat voor Tena voor mannen product heb jij nodig?

Heb je incontinentiemateriaal nodig dan wil je weten wat goed op jouw situatie aansluit. Om de reden dat je veilig de deur uit kunt gaan zonder last te krijgen van urineverlies. Tena is daarvoor speciaal ontworpen. Door het comfort en de veiligheid hoef je je minder zorgen te maken over het eventuele urineverlies. Welk product is het beste om te gebruiken? Tena zorgt dat er voor zowel licht urineverlies als extreme urineverlies producten beschikbaar zijn. Heb je minder last van incontinentie dan zijn de Tena Men inlegverbanden met name geschikt. Heb je meer last van incontinentie dan bieden de Tena Men pants goede bescherming. Het ligt dus geheel aan jouw situatie welke Tena product bij jou past. Ben je er niet helemaal zeker van dan kun je altijd je huisarts raadplegen die jou meer kan vertellen welk incontinentie product het beste bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *